У Боярці, що на Київщині, в покинутому кінотеатрі "Космос" поселилася зграя собак. Про це стало відомо з допису місцевого мешканця в соціальній мережі Facebook.

За словами автора допису, в будівлі місцевого кінотеатру "Космос" бачили зграю безпритульних собак. Він закликав батьків, діти яких гуляють поблизу від споруди, бути уважними та обережними.

«Біля заводу, зі сторони білогородської, теж стоїть, вже багато років, багатоповерхова будівля, наче після Чорнобилю. Влада перед виборами обіцяла розбудову міста, та хоча б дала раду тому, що стоїть закинуте», «Звичайно, стоїть без діла, а було б добре, щоб зробили пошту або АТБ», «Нууу раз кінотеатр нафіг нікому не потрібен, так чого ви очікували?», - пишуть місцеві мешканці.

«Правильно зробили, що поселились, а якби ще у всіх розвалених будівлях поселились, то може тоді щось змінилось би, а то стоять - одна краща другої», «Треба міськраду перенести до кінотеатру», «Трохи потеплішає - наркомани та алкаші вигонять собак, а базарні торговці будуть ходити туди в туалет - це спостерігається вже не перший рік», - додають люди.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

«Там скоро крокодили будуть!», «Собаки теж хочуть в Космос», - жартує дехто.

Нагадаємо, в центрі Хмельницького від отруєнь померли собаки

Як повідомляв портал Знай.ua, у Франківську масово труять собак

Також Знай.ua писав, шкуродери труять тварин м'ясом з голками