Українська танцівниця і хореограф Олена Шоптенко, яка завоювала перемогу в першому сезоні "Танців з зірками", поділилася зі своїми шанувальниками корисними порадами по догляду за шкірою. Про це вона написала в Instagram.

"Б'юті-блогер на бігу. Ділюся відкриттями по догляду за шкірою обличчя, придбаними від досвідчених косметологів і апробованих на собі!",- анонсувала вона.

У повідомленні Шоптенко розповіла, які кошти дійсно працюють, а які – не більше, ніж маркетинг.

"Молочко без води не працює. Інакше це розмазування бруду по обличчю! В очищенні шкіри обов'язково має бути присутня вода. Причому бажано, щоб вона була тепла, це необхідно для розчинення компонентів», - написала вона, додавши, що з продуктів для вмивання завжди воліє гель.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Показати ще

"Гелем для вмивання, як і шампунем, потрібно користуватися два рази. Тобто спочатку змивається вся поверхнева бруд, і тільки з другим разом очищається шкіра. А правильне очищення-це запорука здоров'я шкіри", - зазначила хореограф.

"Підозрюю, що поділ на денні та нічні креми – це маркетинговий хід. Шкіра - це окремий орган, у якого є свої потреби, у кожного вони свої. Тому я не люблю говорити, яким кремом користуюся, адже не факт, що він вам підійде», - вважає Шоптенко.

У коментарях Українки подякували зірці за корисні підказки.

"Про гель для вмивання згодна на всі 100%! Нічого так очищає шкіру, як гель і водичка", - написала одна з них.

Нагадавши, Олена Шоптенко навчила фарбуватися на карантині: "загадково з маскою".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Шоптенко з "танців з зірками" показала, як можна готувати і доглядати за дитиною одночасно.

Також портал Знай.uа писав, що Олена Шоптенко перенесла українців до старої Франції:"мені пощастило". Хореограф знялася в дуже незвичайній фотосесії.