Подільсько-Воскресенський міст не передаватимуть на баланс "Укравтодору". До такого рішення прийшов київський мер Віталій Кличко. Про це він розповів під час свого традиційного брифінгу.

На думку столичного градоначальника, компанія спочатку повинна завершити будівництво Дарницького шляхопроводу. Кличко зазначив, що цей об'єкт знаходиться на балансі "Укрзалізниці". Міська влада раніше неодноразово зверталася до залізничників з пропозицією передати його на баланс столиці, але все безуспішно.

При цьому Кличко сам визнав, що будівництво Подільсько-Воскресенського мосту зайшло в глухий кут, і не відомо, коли відновиться. Причиною цього він назвав пандемію коронавірусу, економічну кризу і протести жителів Русанівських садів.

Відзначимо, що зведення Подільсько-Воскресенського мосту в столиці почалося більше 15 років тому, і з тих пір конструкції іржавіють під відкритим небом, чекаючи продовження будівництва.

Нагадаємо, раніше Майдан обрушився на голови киян:" втомився " слідом за мостами.У Києві на Майдані Незалежності обвалився дах у підземному переході.

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще
Як повідомляє портал «Знай.uа» Кличко збрехав щодо старту ремонту мосту Патона, - блогер. Мер Києва Віталій Кличко нереалістичні обіцянки щодо ремонту мосту Патона.

Також «Знай.uа " писав, що Кличко принесе в жертву Шулявці багатостраждальний "Більшовик". У Києві заговорили про примусове знесення цеху заводу "Більшовик", що заважає будівництву майбутньої транспортної розв'язки на Шулявці.