У Києві знову тріснуло скло на так званому «мосту Кличка». Про це розповіли очевидці у спільноті KIEV 911.

На обнародуваних фотографіях – ділянка пішохідного мосту, яка обладнана скляними оглядовими «віконцями», що дозволяють оглянути частину Подолу під ногами. Це місце дуже популярне серед туристів, однак час від часу скляна частина мосту дає тріщину. Броньоване скло замінюють на нове, і так повторювалося вже декілька разів поспіль.

«Скляний міст знову тріснув. Розуміємо, здивування вже не викликає. Не тільки у вас. Цього разу небезпечну ділянку навіть не огородили», - зазначають автори допису, публікуючи відповідні знімки з місця події.

«До слова, на позачерговій сесії Київради 23 лютого мер Кличко сказав, що щодня молиться, аби з аварійними мостами нічого не сталося», - слушно зауважили у спільноті.

Популярні новини зараз

"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Нагадаємо, раніше Майдан обрушився на голови киян:" втомився " слідом за мостами.У Києві на Майдані Незалежності обвалився дах у підземному переході.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Кличко збрехав щодо старту ремонту мосту Патона, - блогер. Мер Києва Віталій Кличко нереалістичні обіцянки щодо ремонту мосту Патона.

Також «Знай.uа " писав, що Кличко принесе в жертву Шулявці багатостраждальний "Більшовик". У Києві заговорили про примусове знесення цеху заводу "Більшовик", що заважає будівництву майбутньої транспортної розв'язки на Шулявці.