На столичних Жулянах дорога знаходиться у вкрай жалюгідному стані.

Фотофактом поділилися в телеграм-каналі "Київ Сьогодні".

Центральна вулиця мікрорайону Жуляни "всіяна" величезними і глибокими ямами і терміново потребує капітального ремонту. За інформацією читачів каналу, місцями ями досягають 27 сантиметрів глибини.

"Центральна вулиця мікрорайону Жуляни бажає вам гарної дороги. Так, місцями ями можуть бути до 27 см глибиною",- йдеться у підписі до фото.

Популярні новини зараз

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Показати ще

Нагадаємо, у Києві з настанням короткого потепління разом зі снігом з дорожнього покриття зійшов і асфальт.

Постраждалу від "потепління" дорогу зафіксували на фото і відео жителі Солом'янського району столиці.

Водії, минаючи вказану ділянку дороги, встигли зняти відео, в якому помітні глибокі ями і широкі тріщини, якими покрився асфальт після зими.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Окружна дорога на Харківщині перетворилася на решето: проїхав — вирушай на СТО. Вся дорога на Харківській окружній покрита ямами. Для деяких водіїв поїздка цим маршрутом закінчується на СТО, тому що через постійні провали машини ламаються прямо на дорозі. Місцеві порівнюють проблемну ділянку з решетом і намагаються об'їжджати її довшим шляхом.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Франківчани скаржаться на" діряву " дорогу: ганьбу Марцінківа показали одним фото. Жителі Франківської області говорять про те, що по такій дорозі складно не те що їздити на автомобілі, але і просто ходити пішки, легко можна згорнути ноги.

Також «Знай.иа " писав, що Під Дніпром міст розвалюється на очах, поки влада готується до виборів: "діти в небезпеці". Вже другий рік поспіль місцеві жителі намагаються домогтися реконструкції ключового шляху Солоне-Лошкарьовка.