Відомий український артист, а також найпопулярніший ректор України Михайло Поплавський порадував жіночу аудиторію в соціальній мережі Instagram новим постом.

Таким чином повідомляється, що Михайло Поплавський опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram новий ролик, в якому прекрасна стать з жіночим Міжнародним днем.

Він зняв кумедний скетч в якому з'являлося все більше і більше квітів в букеті. В кінці він виголосив несамовиту промову.

"Дорогі красуні, вітаю вас зі святом весни! Бажаю вам тепла і любові в серцях! Всі жінки королеви! Ви заслуговуєте на такий букет кожен день😍 тому що з вами кожен день - свято. 🎉 Ви чарівні! 😉Люблю, Цілую, обіймаю! 🤗 » - підписав свій новий святковий пост ректор

Нагадаємо, раніше Гарячий Поплавський дав фору молодим з трьома студентками: ось він, еліксир безсмертя. На цей раз, у своєму Instagram, артист вирішив привітати фанатів з днем обіймів.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.иа», Поплавський поклав у рот молодій красуні на очах у всього Києва. Вони розіграли невеликий скетч, який набрав в соціальній мережі Tik Tok вже прктіческі 800 тисяч переглядів.

Також «Знай.иа " писав, що грайливий Поплавський скрутив глотку хейтерам в прямому ефірі: "є ще питання?" У своєму Instagram, артист вирішив розповісти, як справляється з хейтерами. Своїм диво-способом ректор поділився на власній сторінці в соцмережі.