Відомий український артист і найпопулярніший ректор країни Михайло Поплавський знову порадував фанатів своєї творчості. Він випустив новий кліп на композицію «Я твій Міша».

Таким чином повідомляється, що ролик знятий за сучасними технологіями, і присвятив його ректор українським жінкам - найкрасивішим у світі.

Михайло Поплавський представив концертний кліп, і його презентація відбулася в понеділок, 15 березня в стінах навчального закладу Київський університет культури.

Режисером став студент п'ятого курсу КНУКіМ Михайло Харченко, і там використовувалася 3D Віртуальна реальність, LED cube, Unreal Engine, а також інші сучасні технології.

За сюжетом, серце героя підкорила чарівна блондинка, яка змінює вбрання і літає в повітрі на величезній диско-кулі.

Популярні новини зараз

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Також, чоловік заінтригував фанатів наступною роботою. Якщо цей кліп був знятий тільки для жінок, то наступний «Забава», який вийде зовсім скоро, буде для чоловіків.

Нагадаємо, Олег Винник оригінально привітав "вовчиць" з 8 березня. Варто відзначити, що 47-річна зірка виглядає як завжди дивовижно в чорному класичному костюмі і синій сорочці.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", Поплавський поклав у рот молодій красуні на очах у всього Києва

Також "Знай.ua" писав, що грайливий Поплавський скрутив глотку хейтерам в прямому ефірі: "є ще питання?" У своєму Instagram артист вирішив розповісти, як справляється з хейтерами.