Відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька, яка нещодавно розлучилася з чоловіком, любить радувати своїх шанувальників новими кадрами в Instagram, де за її життям стежать понад 230 тисяч підписників.

Цього разу вона показала, як провела п'ятничний вечір перед початком локдауна в столиці.

Так, Соломія відвідала концерт своєї подруги і куми співачки Світлани Тарабарової. Судячи з кадрів, дівчата були дуже раді один одного бачити і не змогли не зробити пару яскравих кадрів на пам'ять.

"Світлий концерт перед локдауном. Кума @tarabarova",- написала Соломія.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

"Люблю Тарабарову, моя землячка", " по доброму заздрю жіночій дружбі, молодці дівчата!", "Соля дуже гарна . А від Тарабарова нікудишня", "Ох це було фантастичне налаштування аби потім бути чемним у локлаун ))) а ще стільки тепла в голосі цієї рудої феї @tarabarova)", "Ви всі класні , але пересічним українцям не до концертів , вибачте але це і є реальність...", "Через таких ось потім ще два місяці на карантині сидіти будемо...", - по різному відреагували українці на пост в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Розлучена Соломія Вітвіцька дивиться вечорами саму себе: невже настільки самотня. Ведучій, мабуть, зовсім нудно довгими весняними вечорами. Інакше як пояснити те, що вона проводить їх перед телевізором, слухаючи саму себе.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Розквітла після розлучення Соломія Вітвіцька загубилася в півоніях: "загадкова". Соломія Вітвіцька підкорила українців чуттєвими кадрами

Також «Знай.иа " писав, що Розквітлу після розлучення Соломію Вітвіцьку засипали несподіваними пропозиціями:"я б одружився". Фанати засипали розведену Вітвицьку несподіваними пропозиціями.