У Києві в квітні безвісти зник хлопець, рідні не залишають надії знайти його. Про це повідомляють у Службі розшуку людей при столичній поліції.

Як зазначається, Дмитра Волосевича, 1998 року народження, востаннє бачили ще в середині минулого місяця. Тоді він вийшов з будинку, розташованого на Оболоні, і назад більше не повернувся.

Прикмети зниклого хлопця: 176 сантиметрів зросту, спортивної статури, волосся світло-русяве, очі сіро-блакитного кольору.

У хлопця також є особливі прикмети: шрам на верхній губі з лівого боку. На лівій руці між великим і вказівним пальцем-татуювання у вигляді вісімки, в області сонячного сплетення - у вигляді серця, на ребрах - підпис матері.

На момент виходу з дому Дмитро був одягнений: сіро-зелена куртка, сірі джинси, взутий в білі кросівки з чорними вставками. На голові-темна шапка.

Популярні новини зараз

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Показати ще

Будь-якого, хто володіє інформацією про місце знаходження молодої людини, просять повідомити про це в поліцію по гарячій телефонній лінії.

Нагадаємо, що поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.uа , розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.

Також Знай.uа писав, що розшукують безвісти зниклу Каребанюк Лику Євгенівну, 2003 року народження.