У Києві готуються до реконструкції мосту Патона. Яким він стане і до чого готуватися киянам, розповіли в ефірі «Апостроф Live».

Як відомо, багатостраждальний міст вже давно потребує ремонту. Однак, крім ремонту, необхідно ще й зберегти його історичну та культурну цінність. Це стало причиною того, що масштабної реконструкції не буде.

Щоб розвантажити міст, потрібно будівництво паралельних споруд, а його-ремонтувати.

Закінчити проект майбутньої реконструкції повинні до 2021 року, а до тих пір рух по мосту обмежили. За припущенням мера столиці Віталія Кличка, на мосту можуть з'явитися трамвайні лінії, якими повинні з'єднати лівий і правий береги Києва.

Унікальність моста в тому, що на його будівництві вперше в світі використовувався метод зварювання металів. Демонтувати його не можна вже з однієї цієї причини. Але і залишити без ремонту не можна-він завалиться.

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Для Києва позбутися такого важливого мосту було б катастрофою-транспортні мережі і так не справляються з потоком пасажирів.

Нагадаємо, раніше Майдан обрушився на голови киян: "втомився" слідом за мостами.У Києві на Майдані Незалежності обвалився дах у підземному переході.

Як повідомляє портал " Знай.ua» Кличко збрехав щодо старту ремонту мосту Патона, - блогер. Мер Києва Віталій Кличко нереалістичні обіцянки щодо ремонту мосту Патона.

Також " Знай.ua " писав, що Кличко принесе в жертву Шулявці багатостраждальний "Більшовик". У Києві заговорили про примусове знесення цеху заводу "Більшовик", що заважає будівництву майбутньої транспортної розв'язки на Шулявці.