На Либідській знову відбувся прорив труби з гарячою водою. На дорозі утворилося величезне провалля. Район застряг в суцільних заторах. Чи загинули під час аварії люди, дізнавалися журналісти програми «Джедаі» на каналі 2+2.

Сюжет можна переглянути за посиланням.

Нещодавно у Києві на Либідській знову відбувся прорив труби з гарячою водою. У результаті цього асфальт злетів у повітря, а на дорозі утворилося величезне провалля, шириною у три автомобільні смуги. Район застряг у заторах. На вулиці Антоновича перекрили усі п’ять смуг руху.

Майже пів години водою вимивало пісок, великі шматки асфальту виривало з-під землі. «У Києві проводяться гідравлічні випробування теплових мереж, зокрема на цій ділянці. Унаслідок випробування цієї ділянки тепломереж відбулося пошкодження», — пояснив начальник відділу з експлуатації теплових мереж Олександр Пелипишин.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Подібна аварія майже на цьому самому місці сталася півтора року тому. Тоді, під час опалювального сезону, всю площу і зали торгівельного центру поруч заливало гарячою водою. А пасажири маршрутки, які опинилася в епіцентрі аварії, рятуючись, вистрибували у киплячу воду. Опіки отримали 14 людей.

Частину водогону, яка пошкодилася у результаті минулорічних подій, відремонтували. Однак, журналістам «Джедаів» повідомили, що в цьому місці розташований стик із іншою трубою, якій уже більше 30 років. Саме ця труба не витримала навантаження. На щастя, постраждалих немає, тому що комунальники прорахували можливі ризики.

«Під час випробування до початку підняття тиску ми вжили всіх необхідних заходів. Було перекрито вхід до Ocean Plaza та проїжджу частину», — зазначив Олександр Пелипишин.

До початку наступного тижня комунальники обіцяють усе полагодити та відновити рух.

Нещодавно на водопроводі в Шевченківському районі Харкові сталася масштабна аварія, через яку багато житлових будинків залишилися без водопостачання. Скільки точно сталося відключень, комунальники поки що не готові сказати.

У соцмережах написали, що через прорив труби затопило 1-й Орський провулок. Напір води був настільки сильним, що паркан приватного будинку просто знесло. Очевидці назвали те, що трапилося "Венецією за свої гроші".

Нагадаємо, що у центрі українського міста прорвався "гейзер", НП не можуть ліквідувати третій день: "Буде каток"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Київський Печерськ обзавівся особистим "гейзером": "Вируючий і смердючий"

Також, "Знай.uа" писав, що у Харкові хом'яки зварилися живцем через комунальників Терехова