Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію фото і відео в соцмережі.

Багато українців полюбили телезірку саме за її простоту і круте почуття гумору. Нещодавно 33-річна знаменитість повернулася до Києва з турецького курорту Бодрум, де вона проводила відпустку.

Леся поділилася свіжими знімками, зробленими в Києві. У кадрі зірка позує в напівпрозорому чорному комбінезоні і босоніжках на шпильці.

"Або все-таки костюм "Останній шанс"? 😁 На другій фотці максимально Кайлі Дженнер 😁", - жартівливо підписала фото Нікітюк.

"Там більше Каньє Вест", "Раніше було краще. А зараз така ж, як і мільйони інших ботексних інстасамок. Леся, була ж красивою дівчиною, що сталося?", "Щось в зачісці нове 😁", "Більше схожа на тата Кайлі Дженнер 😂😂😂", - зазначили коментатори.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Показати ще

скріншот

Леся Нікітюк, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Лесю Нікітюк покликали в культовий серіал "Друзі": "Знайшли мене". Телеведуча змогла здивувати фанатів.

Нагадаємо, Леся Нікітюк змусила українців валятися по підлозі від сміху: "Щас лусну". Телеведуча поділилася емоціями від відпустки в Туреччині.

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк привітала вагітну Катю Осадчу з особливою датою: "Найкращий день".

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк дозволила розглянути свою Кім зблизька: чоловіки пускають слинки. Телеведуча похвалилася стрункою фігурою в купальнику.