Популярна українська телеведуча Соломія Вітвіцька, яка кілька місяців тому розлучилася, має досить широку аудиторію прихильників. Саме тому зірка активно ділиться з ними в Instagram новими світлинами чи подробицями з життя.
Цього разу у День журналіста, який традиційно відзначають 6 червня вона розповіла, як потрапила у цю професію. При цьому вона зазначила, що обрала цю професію майже випадково, але вона щаслива, що все склалося якнайкраще.

Соломія Вітвіцька, фото з instagram

"Я майже випадково потрапила в професію. Коли закінчувала школу ще розглядала варіант вступити до театрального. Тоді можливостей поїхати до столиці на навчання не було, тож обрала гуманітарний факультет. І все склалося якнайкраще. Впевнена в цьому і люблю свою роботу!", - зазначила Соломія Вітвіцька.

Також телеведуча опублікувала кілька нових кадрів. На них Соломія позує з телефоном у руках мило посміхаючись на камеру. Зірка обрала стримувану темну сукну у горошок та смужку.

Нагадаємо, Марічка Падалко показала своїх "карапузів" - безмежне щастя: "Нехай будуть здоровими". Марічка Падалко показала зворушливі сімейні фотографії

Як повідомляв "Знай.ua", Ірина Федишин зібрала всю сім'ю заради грандіозної вечірки: "Спасибі всім!"

Також "Знай.ua" писав, що Марічка Падалко зізналася, чим побалувала дітей під кінець навчального року: "Хвалю як можу". Марічка Падалко розповіла про виховання дітей

Популярні новини зараз

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще