Через кілька днів дорожній знак зник, однак ями на дорогах так і залишилися. Чому затія водіїв не на жарт розізлила чиновників, дізнавалися журналісти програми «Джедаі» на каналі 2+2.

Сюжет можна переглянути за посиланням.

У Дніпрі розчаровані водії наважилися на відчайдушний крок і в незвичайний спосіб звернули увагу місцевої влади на одну із найбільш розбитих доріг міста. Вони розмістили знаки із вимогою відремонтувати дорогу.

Водії розмістили знак з вимогою ремонту. Фото: Джедаї

Водії розмістили знак з вимогою ремонту. Фото: Джедаї

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показати ще

«Зробіть дорогу, *****си», — саме з таким закликом дніпровські водії звернулися до місцевих чиновників. Коли фото розлетілися у соцмережах, знаки раптово зникли. Шляховиків просять звернути увагу на дорогу, яка веде до гаражних кооперативів. По вулиці Пресовій їздять не лише легковики, а й вантажівки, тож не дивно, чому дорога у такому занедбаному стані.

«Ми не в силах відремонтувати. Років 5-7 тому ми скинулися, щоб відремонтувати дорогу асфальтом б/у, але в першу зиму все розбилося», — розповідають обурені автовласники.

Щоб проїхати цією вулицею, потрібно мати неабияке терпіння. На ямах хитає, ніби на хвилях в океані. Замість шляховиків місцеві самотужки намагаються привести дорогу до ладу і засипають ями. Водії вантажівок виправдовуються, що оминали б цю вузьку дорогу, однак альтернативи немає.

У міській раді запевняють, що ремонт дороги скоро має розпочатися. Ба більше, вже готові всі документи. А такий «креативний» знак неабияк розізлив чиновників.

Водії розмістили знак з вимогою ремонту. Фото: Джедаї

«Проект капітального ремонту запланований на наступний рік. У цьому році проходимо експертизу. Щодо того, що декотрі жителі вирішили, як кажуть у сучасному світі «хайпанути», вони отримають ефект із точністю до навпаки. Побачите», — прокоментував ситуацію заступник міського голови Дніпра Михайло Лисенко.

Щоб роботи розпочалися, потрібно дочекатися ухвалення бюджету. Наступного року стане зрозуміло, чи виділили на ремонт вулиці Пресової кошти, чи жителям знову доведеться братися за лопати.

Нагадаємо, раніше Економія до 30%: водіям спростять розмитнення "євроблях", але пощастить не всім

Як повідомляє портал «Знай.иа» Копи розповіли водіям, як пропускати "швидку допомогу": обертаємося і реагуємо

Також «Знай.иа " писав, що Нові штрафи на дорогах: українцям показали головних героїв "п'яного" водіння, запам'ятайте ці обличчя