Анна Богдан порадувала шанувальників новими знімками з відпочинку. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Бізнесмен з Харкова і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу" Холостяк " Михайло Заливако у фіналі вибрав Анну Богдан (Сторожук). У пост-шоу "Холостяк. Життя після проекту" стало відомо, що пара все ще разом і живе в Києві.

Цього разу переможниця проекту поділилася свіжим відео в своїх Insta Stories фотографію, на яких вона постала в темних окулярах і темному топі. Ймовірно, вона вирушила на відпочинок до Туреччини разом зі своїм чоловіком, так як на іншому сторіз вона показала себе, обіймається з Заливако. У підписі вона поставила Rixos Premium Bodrum-елітного турецького готелю, який розташований на березі Егейського моря.

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

До цього вона публікувала повідомлення про те, що з Михайлом шукає собі компанію людей, які готові полетіти з ними в Каппадокію на чотири дні і три ночі. Турецький курорт відомий туристам мальовничими видами на гори і море, а також польотами на повітряній кулі.

Також кохана Заливако поскаржилася на недоброзичливців, які пишуть їй образи в особистих повідомленнях.

Раніше ми писали про те, що Анну Богдан "розгромили" через улюбленицю мільйонів Юлі "зайчика": "одумайтеся, люди!" Обраниця "Холостяка" вперше поскаржилася на недоброзичливців, які пишуть їй образи в особистих повідомленнях.

Нагадавши, Анна Богдан відповіла на найбільш каверзне питання: Це зводить з розуму "Холостяка" Заливако.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юля " Зайка "з" Холостяка "проговорилася про смертельну хворобу:"ніхто не застрахований". Дівчина торкнулася дуже важливу тему в соцмережах-онкологію.