У Києві за понад мільярд гривень добудують Дарницький міст, якому бракує двох з’їздів на лівому березі.
Про це повідомляється у програмі "Джедаї" на каналі 2+2.
У Києві Дарницький міст почали будувати ще у 2004 році. Наразі головною проблемою залишаються - недобудовані з’їзди на лівому березі. Вже незабаром їх мають добудувати. На це планують витратити понад мільярд гривень. Загалом на будівництво мосту витратили майже дев’ять мільярдів гривень.

Дарницький міст, фото "Джедаї"

"По суті, цей міст належить залізничній дорозі. Оскільки там є автомобільна частина, вона не дуже цікавить залізну дорогу. То цю частину не могли передати на баланс Києва, то Київ не зовсім хотів її приймати", — розповів експерт із будівництва Олег Тоцький.

Дарницький міст, фото "Джедаї"

Автомобільна частина мосту будувалася за бюджетні кошти. У зв’язку з тим, що бюджетне фінансування було призупинено, міст не добудували. Після того, як добудується автомобільна складова, його введуть в експлуатацію і передадуть місту.

Дарницький міст, фото "Джедаї"

Для мешканців лівобережної частини столиці ці з’їзди значно спростять щоденний маршрут. Згідно з тендером, будівництво мають закінчити до кінця 2022 року.

Нагадаємо, раніше Майдан обрушився на голови киян:" втомився " слідом за мостами.У Києві на Майдані Незалежності обвалився дах у підземному переході.

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Як повідомляє портал "Знай.uа" Кличко збрехав щодо старту ремонту мосту Патона, - блогер. Мер Києва Віталій Кличко нереалістичні обіцянки щодо ремонту мосту Патона.

Також "Знай.uа" писав, що Кличко принесе в жертву Шулявці багатостраждальний "Більшовик".