У Києві до ремонту розбитих доріг нерідко підходять творчо. Один із прикладів такої "творчості" показали в телеграм-спільноті "Київ зараз".

Місцеві жителі неодноразово скаржилися на» вбиті " дороги у дворах, на ями і провали в асфальті. Не один раз в мережі публікували знімки вулиць Сумської, Волгоградської, сім'ї Ідзиковських, на яких видно невідремонтовані частини дорожнього покриття.

Як повідомляється, цього разу терпець місцевих жителів урвався-ями на вулиці Волинській у Солом'янському районі вирішили залатати старими килимами.

Скрін, " Київ Зараз"

Швидше за все, килими завалялися у когось ще з радянських часів, і їх викинули в сміття. Однак вони виявилися як не можна до речі для ентузіастів, які вирішили залатати цими килимами ями на дорогах.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Як повідомляв портал " Знай.ua" водії оригінально вимагають залатати ями в асфальті: "зробіть дорогу, * * * * * си" У Дніпрі розчаровані водії зважилися на відчайдушний крок і незвичайним способом звернули увагу місцевої влади на одну з найбільш розбитих доріг міста. Вони розмістили знаки з вимогою відремонтувати дорогу.

Також " Знай.ua " писав, що у Києві добудують новий міст через Дніпро за мільярд гривень: коли завершать роботи