Популярна українська телеведуча, блогерка і благодійниця Маша Єфросиніна, яка зараз займається власним проектом "Іспит на відкритість", часто ділиться з аудиторією цікавими публікаціями в своєму Instagram.

У свіжому пості 42-річна знаменитість анонсувала масштабну акцію "Твої кілометри рятують життя", яка покликана допомогти сотням новонародженим з патологіями.

"Друзі, тепер ви можете виходити на пробіжку з величезною користю для сотень маленьких дітей! Я рада анонсувати нову масштабну акцію "Твої кілометри рятують життя", яку наш фонд запускає. Не важливо, бігаєте ви раз на місяць з кимось за компанію, прагнете схуднути до літа або навмисно готуєтеся до якихось марафонів!

Маша Єфросиніна, фото: Instagram

Важливо, що ваша особиста пробіжка - це тепер реальна допомога дитині! Все супер просто і доступно, як у всіх наших великих проектах: виходячи на пробіжку, збирайте ваші кілометри в додатку Strava. Компанія виділить за кожен кілометр 10 грн на закупівлю 2 одиниць реанімаційного обладнання для Інституту педіатрії, Акушерства та гінекології в Києві, де щорічно надають допомогу сотням новонародженим з патологіями. Тепер ваші звичні пробіжки не тільки зміцнять ваше здоров'я, а й подарують життя дітлахам! Наша мета 150 тис км!" - написала Єфросиніна.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Нагадаємо, Маша Єфросиніна зізналася, чому зникла з України: "Мені було соромно".

Як повідомляв портал Знай.uа, Маша Єфросиніна підняла серйозну проблему в українському суспільстві.

Також портал Знай.uа писав, що Маша Єфросиніна закохала в себе ногами супермоделі.