В ніч на 20 червня у Києві стався конфлікт на Контрактовій площі, який закінчився стріляниною і різаниною. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як розповідають свідки, кілька компаній відпочивали на Подолі. Раптово між ними спалахнув конфлікт: хтось почав стріляти, а хтось дістав ножі. Внаслідок бійки одного хлопця підрізали, і він побіг на вулицю Сагайдачного в заклад «Угольок», де йому викликали швидку допомогу.

На місце бійки швидко прибув наряд поліції, який і з'ясовував причину конфлікту. Решта учасників різанини зникли в невідомому напрямку.

У телеграм-спільноті Новини.LIVE стверджують, що конфлікт виник через те, що хлопці в одній з компаній почали танцювати лезгінку.

«За інформацією свідків, група молодиків почала бити людей, які танцювали лезгінку. Багатьох задули газом та побили, потім молоді люди переслідували ще декількох чоловіків, які намагалися сховатися у ресторані. Там сталася ще одна бійка. За свідченням очевидця, у хід пішли ножі», - стверджують у спільноті.

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Фото: Новини.LIVE

Фото: Новини.LIVE

Нагадаємо, що любитель нічних клубів розстріляв двох поліцейських з вікна хрущовки: був під...

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві влаштували розбірки через паркування, сцени з трилера увійшли в чат: "Час вийшов". Такого не очікували навіть самі автори скандального повідомлення.

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві сусідська війна переросла в різанину - "Ох і опудало!" Чоловік намагався переховуватися в кущах, проте його швидко знайшли.