В українській столиці нова незрозуміла ситуація. Виявляється, що навіть вбиті часом міські електрички можуть пробити чергове дно. На одному з маршрутів пасажири змогли зняти, як склад електрички їхав з вічиненими дверима.
Дану ситуацію навіть важко порівняти з тим, як водії сумнозвісних "богданчиків" відкривають двері в літню спеку.
Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Київ без цензури".

"Наш читач Олексій поділився відео з міської електрички. Потяги їдуть з відкритими дверима, чи то для вентиляції, чи то для можливості виходу поза зупинкою", - повідомляють автори публікації.

Також автори публікації прикріпили відео, на якому можна дійсно побачити відкриття дверей одного з вагонів міської електрички.

Київська електричка, скріншот: YouTube

Варто нагадати, що в поїзді Рахів-Київ, який курсує через Тернопіль, помер молодий чоловік. Свідком трагічних подій став тернополянин Михайло, який повідомив про всі обставини тієї поїздки.
Чоловік каже, що досі не може прийти до тями від побаченого, а в його голові лунає крик загиблого хлопця. За словами очевидця, померлого звуть Павло, йому 28 років. Разом з дружиною він повертався від своєї мами до Києва. Пізно ввечері в Тернополі вони сіли в поїзд у вагон №32. Чоловік поводився абсолютно спокійно і ліг спати. Коли потяг проїжджав станцію у Вінниці, близько третьої години ночі, чоловік впав з верхньої полиці.
Раніше повідомляли, селфі ціною в життя: під Києвом 13-річний школяр ліг на Рейки, поїзд з'явився раптово.
Як повідомляв Знай.uа, Віктор Павлік "відірвався" після народження сина: не всі чоловіки так вміють.
Знай.uа писав, зі Львова пустять унікальний потяг у Карпати: "Обладнаний тримачами".