Соломія Вітвіцька показала, як виглядає після ДТП без макіяжу. Відповідний пост з'явився на офіційній сторінці в Фейсбук.

Автомобіль, в якому відома українська телеведуча каналу 1+1 Соломія Вітвіцька була пасажиром, кілька днів тому став учасником дорожньо-транспортної пригоди. Зараз вона вже відчуває себе краще і до того ж навіть вийшла в прямий ефір денного випуску новин.

Соломія Вітвіцька, фото: Instagram

20 липня Соломія Вітвіцька опублікувала пост на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі. Вона показала своє обличчя все в синцях. Вона зазначила, що реабілітацію проходить у Закарпатській області. При цьому жінка не залишила роботу і планує 21 липня вийти в ефір.

"Реабілітація після ДТП триває на закарпатському курорті. А вже завтра планую до Києва і вже о 16:45 та 19: 30 вести ТСН. Як вважаєте - наші гримери впораються?",- повідомила вона.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Користувачі соціальної мережі Фейсбук почали активно підтримувати постраждалу телеведучу і бажати якомога швидкого відновлення.

О Боже, нехай все якнайшвидше пройде безпечно. Ти завжди красуня"; " жахливо! Одужуй! Гримери зроблять з тебе лялю, не сумніваюся! 🙏❤️
, - пишуть вони.

Нагадаємо, Ведуча 1 + 1 Соломія Вітвіцька потрапила в ДТП: авто влетіло в самоскид, двох постраждалих відвезли в лікарню

Як повідомляв Знай.uа, у Дніпрі з маршрутки полилася кипляча Річка, пасажири вибігають з криками: і це за 14 грн.

Знай.uа писав, постраждало 8 підлітків: у Франківську різкий запах газу підняв переляканих жителів.