Хайден Панеттьєрі відновила стосунки з бойфрендом, який відсидів термін за її побиття

Екс-кохану українського боксера Володимира Кличка, американську актрису Хайден Панеттьєрі помітили на побаченні з Брайаном Хікерсоном, якого раніше звинуватили в домашньому насильстві. Вони в компанії своїх друзів насолоджувалися відпочинком в Західному Голлівуді.

За словами Хікерсона, вони намагаються відновити дружні стосунки. Він додав, що зараз працює над собою і намагається будувати кар'єру.

"У нас довга історія, і перший крок на шляху до реабілітації – це відшкодування збитку. Хайден була досить люб'язна, щоб дозволити мені це зробити", - заявив хлопець

Хейден, у свою чергу, готова пробачити бойфренда і рухатися далі.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Хайден Панеттьєрі та Брайан Хікерсон

Брайан Хікерсон був засуджений до 45 днів ув'язнення в квітні 2021 року за те, що неодноразово бив свою дівчину. В результаті він пробув в тюремному ув'язненні менше одного місяця. Його також засудили до чотирьох років випробувального терміну і обов'язкових курсів, на яких чоловікові пояснюють, чим погано домашнє насильство. Буйна вдача бойфренда саму Хайді, мабуть, не збентежив - виступати проти нього в суді вона відмовилася

Брайан Хикерсон

Варто нагадати, що Володимир Кличко і Хайден Панеттьєрі почали зустрічатися в 2009 році. Через два роки пара оголосила про припинення відносин - вони заявили, що залишилися друзями. А через кілька місяців дружні відносини знову пішли на романтичний лад. У 2014 році Володимир зробив дівчині пропозицію, від якої вона не змогла відмовитися. Каблучка для заручин з алмазом в 6 каратів обійшлося нареченому в півмільйона доларів. У грудні 2014 року у пари народилася дочка Кайя. До весілля справа так і не дійшла. Зараз дівчинка живе з Володимиром в Україні.

Віталій Кличко з сім'єю

Раніше ми писали про те, що бойфренд Брітні Спірс змусив співачку судитися з батьком за мільйони, зароблені "в рабстві"

Нагадаємо, "Рабство" Брітні Спірс зайшло ще далі, співачка перейшла на образи: "їжте д*рьмо"

Також портал Знай.uа писав, що киянам показали маленьку доньку Кличка- " знає три мови, малює і співає"