Колишня дружина українського співака Михайла Хоми, відомого як Дзідзьо, співачка Slavia після заяви про розлучення активно подорожувала Україною і щедро ділилася своїми враженнями від літньої відпустки.

На своїй сторінці в соцмережі Інстаграм, де на Slavia підписано майже 23 тисячі читачів, співачка тепло привітала спільного з Дзідзьо друга музиканта Ореста Галицького з Днем Народження.

Вона також опублікувала спільну фотографію в обіймах з ним. "Залишайся красунчиком у всіх розуміннях.", - написала співачка.

Slavia, instagram.com/slavia_official

Slavia також поділилася архівним відео гурту "Друзі" з ще юним Михайлом Хомою, Орестом Галицьким та іншими учасниками колективу. Гурт "Друзі" Михайло Хома створив ще у Львові й виступав з ним на весіллях та приватних заходах.

Популярні новини зараз

Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків"

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Показати ще

Нагадаємо, Орест Галицький приєднався до гурту Дзідзьо після того, як колектив зі скандалом покинув один з його засновників Лесик. Сталося це у березні 2016 року. За словами Хоми, Лесик був не згоден із переїздом гурту до Києва, тому бажав продати свою частку майнових прав.

Slavia, instagram.com/slavia_official

Slavia, instagram.com/slavia_official

Нагадаємо, колишня Дзідзьо Slavia зізналася, від чого залежить її стрункість: "Відмовлятися не хочу". Slavia розповіла, чим харчується

Як повідомляв портал "Знай.ua", Slavia після розставання з Дзідзьо попросила допомоги в Олі Фреймут: все розвалюється. Slavia попросила поради в Олі Фреймут

Також "Знай.ua" писав, Slavia зізналася, що найгіршого було під час шлюбу з Дзідзьо: "Більше так не можу". Slavia розповіла про пошук себе