Відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька поділилася новим фото, яке зробила на вихідних. Провела вона їх, до слова, в Одеській області.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Практично щодня вона оновлює свою стрічку, публікуючи нові знімки, ролики, а також записуючи stories. За нею стежить там понад 230 тисяч користувачів.

На вихідних Соломія Вітвіцька вирушила в Одеську область разом з подругами, де зробила величезну кількість фотографій. Ряд з них потрапили в стрічку телеведучої в соціальній мережі Instagram.

Їм вдалося відвідати один з унікальних закладів, де просто бродять кози.

Соломія Вітвіцька, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено)

Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію

Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати

Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа

Показати ще

"Спіймали кінець уїк-енду за хвіст. Так втік, що аж в Одеській області наздогнали. Кози @kozy_ta_matrosy підросли, але все такі ж добрі. Ну і відкрився ресторан з терасою 🔥" - підписала публікацію телеведуча Соломія Вітвіцька.

Поки був вільний час, дівчина встигла зробити кілька знімків з худорбою, після чого вирушила вже додому до Києва, і готуватися до робочого тижня.

Користувачі почали писати коментарі під публікацією:

"❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️";

"🔥🔥🔥";

"Які вони милі 😍";

"Цей козел краще за нас. Що так близько";

"Яка милота";

"Супер";

"🔥😍".

Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, на трасі перекинувся автобус із заробітчанами, рятувальникам довелося різати зім'ятий метал: багато постраждалих

Як повідомляв Знай.ua, ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька вийшла в ефір після ДТП відразу з лікарні: "Поставили крапельницю, шишка на лобі"

Знай.ІА писав, ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька потрапила в ДТП: авто влетіло в самоскид, двох постраждалих відвезли в лікарню