На сторінці в Instagram відомого української телеведучого Андрія Джеджули, який зараз переживає непросте розлучення з дружиною, з'явилося нове повідомлення.

Свій пост він позначив як такий, який не дозволяється переглядати особи молодше 18 років. Виявилося, що інтригуючий заголовок приховував кумедний жарт.

"18 + модель показала пікантну частину тіла...", - підписав він смішне відео. На оприлюднених Джеджулою кадрах - якісь частини тіла, які телеведучий позначив як «пікантні» у молодої дівчини-моделі.

"Пані та панове, я тільки що був на одному показі-і модель показала свою пікантну частину тіла. Точніше, це було цілих дві моделі", - говорить Джеджула загадковим голосом, а потім починає сміятися.

Однак при подальшому перегляді ролика стає зрозуміло, що насправді це – дві лисини, які належать зірці «Квартал 95» Євгену Кошовому і відомому українському акторові театру і кіно Олексію Вертинському.

Популярні новини зараз

Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників

Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію

Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок

Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень

Показати ще

"Три дурня", "Інтригуюча назва і не менш інтригуюча розв'язка", - пишуть в коментарях фанати телеведучого.

Нагадаємо, що кинутий Андрій Джеджула вирішив йти до суду заради дочки:"шалено боляче". Джеджула поскаржився, що Юлія не дає йому бачитися з дитиною і вимагає встановити порядок зустрічей з дочкою через суд.

Як повідомляв Знай.uа, Андрій Джеджула видерся на дах 40-поверхового будинку і показав наслідки розлучення. Артист опублікував шокуюче відео.

Також портал Знай.uа писав, що дружина Андрія Джеджули підлила масла в скандал з судами і дитиною: "він любить війну з жінками"