Стало відомо про те, яким столичним пляжам найбільше довіряють кияни. Добірка кращих пляжів столиці, де українці проводять свій вільний час.

У цей перелік потрапило відразу сім місцевих пляжів, а саме: дитячий, молодіжний, Золотий, Пуща-Водиця, Венеція, Дніпровська Рів'єра, і на озері Тельбін.

Про кожного з них ми зараз трохи розповімо. У чому їх особливість, а також де вони розташовуються.

Пляж / скріншот з відео

Дитячий пляж розташований поруч зі станцією метро Гідропарк, лівіше від венеціанського моста. Це ідеальний варіант для сімейного відпочинку, так як пісок тут чистий. Напрокат можна взяти шезлонги, а для діточок є кілька майданчиків.

Популярні новини зараз

Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн

Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр

Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати

Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа

Показати ще

Молодіжний пляж знаходиться поруч з дитячим, також лівіше від венеціанського моста. Дане місце неодноразово отримувало позначку»Блакитний прапор". Напрокат можна взяти шезлонг і парасольки, а ввечері для молоді влаштовують дискотеки.

Золотий пляж також знаходиться біля станції метро Гідропарк, але, вже поруч з мостом Патона. У нього теж є відмітка» Блакитний прапор", є кабінки для переодягання, шезлонги, парасольки, а що найцікавіше - відмінний вид на місто.

Пляж, фото: скріншот з відео

Пуща-Водиця - це не просто пляж, як кажуть українці, а справжня рекреація, де можна зупинитися з наметами на кілька днів.

Для того, щоб туди дістатися, потрібно від метро Академмістечко доїхати на 30 тролейбусі. Також, на трамваї 14 можна дістатися від Контрактової площі.

Пляж Венеція знаходиться на Гідропарку. Це приємний пляж, де завжди є люди. Чистий пісок, і є місця для активного відпочинку.

Пляж, фото: Знай.ua

Дніпровська Рів'єра. На цьому пляжі є свій басейн! Безліч водних атракціонів: скутери, гідроцикли, катамарани. А ще тут часто проводять концерти! Маршрут: вулиця Лютнева, 65, громадський транспорт до пляжу не ходить.

Нагадавши, Чорне море заполонили медузи, українцям назвали топ-5 альтернативних місць для відпочинку: лимани, каньйони та озера

Також Знай.ІА писав Полчища медуз на Азовському морі вивозять екскаваторами, пахне безбожно: відпочинок зіпсований

Як раніше повідомляв Знай.ІА Кирилівку атакували полчища медуз, відпочивати стало нестерпно: "ситуація близька до катастрофи"