Київська міська державна адміністрація на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook розповіла про зміни під час пасажирських перевезень.

Повідомляється, що КМДА підписала договори з перевізниками, і тепер в салоні будуть дотримуватися температурного режиму, який буде триматися на рівні 22°С і більше влітку, і не менше 15°С взимку. Крім того, водіям заборонили візуально або шумово забруднювати салон — це стосується музики, іграшок або плакатів. У кожному автобусі повинні бути кнопки зупинки на вимогу (не менше п'яти).

Громадський транспорт, скріншот з відео

"Водії повинні бути одягнені в типову уніформу, кожен з них повинен пройти курс домедичної допомоги та інструктаж щодо особливостей посадки/висадки пасажирів з інвалідністю. Водіям під загрозою одностороннього розірвання договорів Категорично забороняється палити в салоні автобуса. Надання послуги водіями та кондукторами має здійснюватися українською мовою", - йдеться у публікації.

Громадський транспорт, Народний ревізор / Телеграм

Популярні новини зараз

Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено)

Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн

Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок

Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа

Показати ще

Також стало відомо, що за кабіною водія повинен буде висіти плакат з інформацією про водія, включаючи фото, дату народження, ПІБ, і номер водійського посвідчення, дані про зворотний зв'язок для пасажирів і права/обов'язки для обох сторін під час перевезень.

КМДА, скріншот: Facebook

Нагадаємо, по 10 гривень за маршрутку - краще пішки: львів'яни масово відмовляються від громадського транспорту

Як повідомляв "Знай.ua", українців прокатали в гнилій маршрутці з дірявою підлогою: пішки - за щастя

Знай.ua писав, Пляжний відпочинок в столиці: 7 кращих водойм Києва для відпочинку з родиною та друзями