Стало відомо про те, що в Дніпрі, поруч з міською радою була встановлена незвичайна парковка. Тепер там можна залишати своїх коней.

Про це передавати начальник інспекції з благоустрою Дніпровської міськради Руслан Мороз на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Спеціальний стовп з'явився на початку минулого століття, і використовували його спеціально для того, щоб прив'язувати коней. І ось, такий конов'язь був помічений у мерії.

"Конов'язь зайняла своє нове місце і до неї відразу ж" припаркували "коня", — підписав чиновник опубліковані фото. Сталося це ще в середу, 28 липня.

Виявили його ще в січні поточного року в районі Озерок, поруч з місцем, де знаходився військовий об'єкт.

Популярні новини зараз

Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять

З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися

ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Тепер вона стала експонатом музею Історія Дніпра, який знаходиться зовсім поруч з міською радою. Так чиновники і пояснили вибір для місця його установки.

Вкопування конов'язі було цікавим і захоплюючим. Щоб городяни повністю занурилися в цю атмосферу, була розіграна сценка акторами, яка перенесла всіх очевидців за часів Катеринослава.

Кінь в центрі міста привернув багато уваги і подарував масу позитивних емоцій жителям Дніпра. Всі бажаючі фотографувалися біля конов'язі з конем і знімали на відео.

Нагадаємо, раніше Авіакатастрофа АН - 12 під Львовом: слідство "заблукало" у трьох версіях

Як повідомляє портал Знай.uа Скнилівській трагедії 18 років, рани очевидців не гояться: "тіла валялися без рук і ніг ,а кров лилася рікою"

Також Знай.uа писав, що Український гігант "Марія" підкорив Німеччину величчю: "я б зупинився, щоб подивитися"