Популярна українська співачка, часта гостя всіляких телевізійних розважальних шоу, а також майже "таємне" кохання молдавського співака Дана Балана Тіна Кароль продовжує радувати своїх фанатів. Найголовніше - Тіні практично нічого не потрібно для цього робити, численні шанувальники самі радують себе старими кадрами з улюбленою зіркою.

Про це стало відомо завдяки невеликому уривку інтерв'ю з Тіною, яке опублікували її шанувальники в мережі Instagram на сторінці "tinakarol_best".

На цей раз фанати опублікували невеликий уривок з інтерв'ю Тіни, в якому красуня розповіла про три найулюбленіших чоловічих іменах.

"... Ой, які питання. Все зрозуміло. Я відповім чесно - моє найулюбленіше ім'я чоловіче Веніамін, яке прийшло до мене уві сні. Всі інші імена близькі, рідні, ніжні стосунки у мене до них. Але вибір життя - буквосполучення - Веніамін", — зізналася на камеру тоді Тіна Кароль.

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно знаменитість взяла участь у проєкті "Здорова Україна", прогулюючись по одному з парків столиці, примірявши білосніжну футболку і облягаючі лосини чорного кольору. Так, артистка продемонструвала струнку фігуру і вирішила показати кілька улюблених вправ, які можна виконувати як на свіжому повітрі, так і вдома.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Раніше повідомляли, Оля Полякова показала свої "ла-ла-ла", прикрившись Тіною Кароль: "Для моєї матусі".

Як повідомляв Знай.uа, Тіна Кароль одяглася в золото і показала, що люблять жінки: "Мрійлива і щаслива".

Знай.uа писав, Оля Полякова врятувала життя маленькому красеню: "Розбився об скло".