Українець поскаржився на якість торта, купленого в місцевому магазині. Свої претензії він опублікував у спільноті "чорний список Одеса" у соцмережі Facebook.

Як повідомляється, мова йде про магазин" Рафаелло", розташований на вулиці Ковальській, 2.

"Сьогодні купив "Київський торт" в магазині "Рафаело" на Ковальській 2. Дуже багато шкаралупи від волоського горіха, будьте уважні. Бережіть зуби", - попереджає користувач мережі під ніком Vova Vidok.

У коментарях місцеві жителі пишуть, що раніше ніколи нічого подібного в цьому магазині не спостерігалося. Однак останнім часом почала потрапляти горіхова шкаралупа в тортах.

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

"Дуууже несподівано!!! Завжди беремо їх продукцію і сміливо давали дітям! Не було ніколи "боків"! Завжди свіжі і смачні тортики ... що ж... спасибі, автор! Надалі будемо більш пильні. Сподіваюся, з вами трапився винятковий випадок...", "Мабуть, кондитер тільки повернувся з відпустки і ще не зовсім в робочому настрої у вівторок їздила спеціально за київським туди, а не було, так як кондитер у відпустці був. Багато років беремо саме його і завжди дуже задоволені", - пишуть городяни.

"Так Може це "Київський зі шкаралупою" був...", "Дійсно, в торті траплялася роздроблена шкаралупа волоського горіха. Купили вчора 7 серпня. Їли дуже обережно, а потім просто зчистила верхній шар - рубаний горіх. Купуємо цей торт дуже давно, років 5. Перший раз таке. Сподіваюся, що кондитери будуть дуже уважні наступного разу», - додають інші коментатори.

Нагадаємо, українець мало не купив "живу" диню: "Там всередині вже сидр". Працівники в супермаркеті не стежать за термінами реалізації своєї продукції та її якістю, що за фактом призводить до виявлення не найприємніших, а іноді навіть небезпечних "сюрпризів" для покупців.

Як повідомляв " Знай.ua", завезли "молодильних яблук" по 250 гривень: українці сторопіли від цін у магазині перед Спасом

Знай.ua писав, українці продали слойку з" грибами " замість капусти: "Цвіль-це їх фішка"