Відомий кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко занепокоївся про долю патисона і закликав усіх звернути на нього увагу.
Як відомо, нещодавно Євген повернувся з незабутньої відпустки в Італії, в яку він відправився зі своїм другом і вчителем шефом John Nocita для освоєння нових кулінарних фішок і родзинок. Знаменитість повернувся натхненним і з великим завзяттям і бажанням почав створювати нові шедеври, присвячуючи в усі подробиці відданих шанувальників.
Кулінарний експерт закликав підписників звернути увагу на самотній овоч патисон, про який всі забули, а може навіть і не знали ніколи. Щоб розширити свій кулінарний кругозір і спробувати щось новеньке, Євген підготував найпростіший рецепт його приготування.
Бажаючим знадобиться сам патисон, спеції на смак і духовка.
Хаотично нарізавши овоч і кинувши шматочки на деко, потрібно буде поперчити і посолити, і закинути в духовку на 30 хвилин при мінімум 190 градусів.
"Патисон - то не пан, не звір і не кровосіся. Патисон - то овоч, який дуже злиться, що ви його не готуєте. Я задовбався слухати патисонові скарги і ниття. Там вже тупо самооцінка нижче маріанскої западини. А я його психотерапевтом, між іншим, не наймався. У мене справи важливіші є", - зі звичним гумором написав Євген.
Раніше ми писали про те, що Євген Клопотенко повернувся з відпустки і "психанув": "Яка гидота..."
Нагадаємо, що Євген Клопотенко закохає світ в український борщ: уминають і просять ще.
Як повідомляв портал Знай.uа, Євген Клопотенко уявив себе Да Вінчі: українці ризикують залишитися без борщу
Також портал Знай.uа писав, що Євген Клопотенко вижене "совок" зі шкільної їдальні: нагетси замість котлет і суп мінестроне
Популярні новини зараз
Показати ще