Стали відомі нові учасники шоу "Співають всі", прем'єра якого вже менш, ніж через два тижні. Дядько Жорра, LOOKINICH, PATSYKI Z FRANEKA і кілька інших приєдналися до інших експертів.

Співають всі, фото: Instagram

Канал "Україна" 21 серпня о 21: 00 покаже грандіозну прем'єру вокального талант-шоу "Співають всі!" за всесвітньо відомим форматом All together Now. На сцені проекту виступлять початківці артисти, оцінювати яких буде 100 зіркових суддів, в їх числі: LOOKINICH, Дядя Жора, Назарій і Дмитро Яремчуки, АСАФАТОV, Ілля LETAY, Христина Охітва, Ігор Балан, Ольга Нека і група PATSYKI Z FRANEKA.

Співають всі, фото: Instagram

Дядько Жора розповідає, що дізнався про британську версію досить давно, і бажання взяти участь з'явилося відразу ж. Після участі він зазначив, що тут скажена Енергетик, адже, стільки людей зібралися в одному місці, і він уявляє, як переживають учасники.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Астролог побачив у травні "лихо" для України

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Співають всі, фото: Instagram

Співак АСАФАТОV розповів, які вимоги у нього були до учасників: "Для мене важливо розуміння і "проживання" пісні виконавцем. Звичайно, є круті учасники, які вокально добре "підковані". Але, як на мене, співати повинна душа, з розумінням того, про що саме ця пісня. Тільки так можна досягти успіху в музиці".

Співають всі, фото: Instagram

Артистка Христина Охітва повністю солідарна з висловлюванням вище, і чекає від учасників особливої подачі пісні, щоб вони її відчули з першої і до останньої ноти.

Співають всі, фото: Instagram

А ось Ілля буде шукати унікальних і харизматичних артистів. В якості експерта він вперше буде сидіти, і розуміє, що талантів серед наших співгромадян дуже багато.

Співають всі, фото: Instagram

Брати Дмитро та Назарій Яремчуки переконані, що їм не доведеться довго шукати талановитих артистів, адже їх реально дуже багато. "Важливо, щоб учасники показали свою самобутність, адже ми часто спостерігаємо, як деякі артисти копіюють стиль ІНШИХ, від цього, на жаль, нікуди не дітися. Але дуже хочеться показати талант українського народу, який вийде за межі нашого шоу!".

Співають всі, фото: Instagram

Співають всі, фото: Instagram

Співак і автор пісень Ігор Балан сказав: "Без драм не обійдеться", адже суддям потрібно вибрати серед талановитих артистів кращих, а переможець буде всього один!"

Співають всі, фото: Instagram

Співак lookinich радий, що взяв участь в такому масштабному проекті, і впевнений, що всі вони зможуть здійснити будь-який з них. Учасники повинні пам'ятати, що, для отримання всіх 100 балів їм потрібно буде викластися по максимуму.

Співають всі, фото: Instagram

Нагадаємо, комік Дядько Жора оговтався від важкої хвороби і підірвав танцпол з красунею-дружиною: "до ранку....". Навесні він потрапив до лікарні з інсультом головного мозку. Виписали дядька Жору 13 травня - він закінчив лікування і покинув стіни медичного закладу.

Як повідомляв Знай.ua, гуморист Дядько Жора показав, на що перетворився Київ на карантині: "Октоберфест на Борщагівці"

Знай.ua писав, дядя Жора показав можливі наслідки карантину вихідного дня в Україні