Анна Богдан розповіла, які фотографії віддає перевагу. Відповідний пост з'явився на офіційній сторінці в соціальній мережі.

Анна Богдан (Сторожук) стала відомою широкому колу глядачів після того, як їй вдалося перемогти в останньому одинадцятому сезоні Холостяк, підкоривши серце бізнесмена Михайла Заливако.

Дана ситуація зробила її популярною блогеркою, зокрема на її офіційній Instagram-сторінці у неї дев'яносто дві тисячі фоловерів, які стежать за кожним постом жінки.

10 серпня вона опублікувала фотографію з Греції, де вона зараз відпочиває разом з Михайлом Заливако. На знімку вона постала з розпатланим волоссям, яке накрили частину обличчя жінки. У підписі до знімка вона зізналася, що любить такі неідеальні фотографії. Це дуже важливий процес у прийнятті себе.

Люблю такі живі фото. Коли не ідеальна зачіска, коли не мега професійно виставлений колір, коли немає тонни тонального крему на обличчі. Це все про природність і прийняття себе
, - зізналася вона.

Популярні новини зараз

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Показати ще

Шанувальники активно почали коментувати пост знаменитості. Хтось відзначив неймовірну красу дівчини, а хтось розкритикував.

як місяць не розчісувалася"; "Натурально не значать неакуратно, а тут якась зачіска"; "красуня
,-повідомляють вони.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину