Дружина відомого українського телеведучого Анатолія Анатоліча, Юла розповіла про своє повернення в робочий графік після пологів. Вони з чоловіком стали батьками втретє всього три тижні тому.

Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де регулярно ділиться з шанувальниками подіями, які відбуваються у неї в житті. Найчастіше розповідає або про роботу, або ж про свою сім'ю, яка не так давно стала ще більше.

Всього за нею стежить вже більше 45 тисяч користувачів, яких регулярно дівчина радує новим контентом.

Цього разу вона поділилася милим роликом під музику, на фоні білої стіни. По всій видимості це була фотостудія, і можливо, зовсім скоро вона порадує новими кадрами.

Однак, пост не зовсім про це. Юла розповіла, що вже намагається повернутися в робочий графік, хоча після пологів пройшло не так багато часу.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"Я не та людина, яка надовго йде в декрет. Відновилася - і в бій. Багато планів. Багато мрій. Багато цікавого попереду. Діти дають нам сили. У мене потрійна мотивація ❤ ️ " - розповідає дівчина.

Не можна не відзначити, що це перший їхній син, до цього було дві дівчинки. Хлопчик народився 20 липня з вагою 4060 кг, і зростом 55 сантиметрів. Назвали вони його Ніл, і у вівторок, 10 серпня йому виповнилося рівно три тижні. Рівно стільки часу знадобилося дружині Анатолія Анатоліча, щоб частково відновитися, і знову приступити до робочих справ.

Нагадаємо, Анатолій Анатоліч" облисів "після вакцинації: "всім раджу"

Як повідомляв Знай.uа, Анатолій Анатоліч показав, хто не дає йому опустити руки: "Краща мотивація"

Також портал Знай.ua писав, що Анатолій Анатоліч чекає новин про зламані ліжка на Олімпіаді: "Наших людей ніщо не зупинить"