Українська співачка Alyosha постала в оригінальному образі. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка, багатодітна матуся і дружина фронтмена групи "Антитіла" Тараса Тополі, Alyosha досить активна в соціальних мережах. У своєму Instagram, на який підписано 413 тисяч осіб, зірка часто ділиться новими фотографіями або моментами з життя.

11 серпня телеканал "Україна" організував вечірку, яку назвали презентацією сезону великих прем'єр туди запросили безліч різноманітних знаменитостей, в тому числі і Альошу.

Дівчина поділилася фотографією з заходу. Вона одягла закриту вечірню приталену сукню з відкритими плечима, а також туфлі на високих підборах.

Цьомки з вечірки @kanalukraina а ви сьогодні де?)
, - запитала вона шанувальників.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Фоловери активно почали нахвалювати зовнішній вигляд української співачки.

Класно, виглядаєте! Струнка, доглянута і найголовніше, щаслива!) "; "Альошенька як красиво, що ви не оголюєтеся, хоча у вас дуже гарні ніжки, фігура, сама красуня"; "дуже красива
, - повідомляють вони.

Напомним, Регина Тодоренко показала, кем вырастет их с Топаловым сын: весь в папу. Регина Тодоренко часто рассказывает о своем материнстве

Как сообщал портал "Знай.uа", Евгений Клопотенко порадовал украинцев пикантным рецептом: "Бейби, покажи мне свои булочки". Известный кулинар поделился отличным рецептом булочек.

Также "Знай.uа" писал, что 45-летняя Могилевская показала, как выглядит в реальной жизни, украинцы ахнули: "Все натуральное". Наталья Могилевская поделилась трепетным фото, загадочно глядя вдаль