Закохані українці масово кинулися укладати шлюби, поки літо тішить погодою. Про це розповіли у Міністерстві юстиції України.

І хоча літо завжди було весільним періодом, липень 2021 року побив усі рекорди за кількістю пар, що вирішили узаконити свої стосунки.

«Літо – завжди гаряча шлюбна пора. Але цьогорічний липневий бум одружень просто б’є рекорди! Більш ніж у дев’ять разів більше шлюбів, ніж розлучень, зареєстрували наші органи державної реєстрації актів цивільного стану протягом липня цього року. Так, за цей місяць уклали шлюб 26 тисяч 715 пар молодят. А кількість розірваних шлюбів за липень склала 2 тисячі 865», - поділилися у Мінюсті.

Загалом цього року українці всемеро частіше одружувалися, ніж розлучалися.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще

«Від початку 2021 року офіційно свої стосунки оформили 112 тисяч 675 пар. Розірвали ж шлюб 16 тисяч 18 пар. Тобто, за сім місяців 2021 року органи ДРАЦС України у сім разів частіше реєстрували шлюби, ніж розлучення», - додають у міністерстві.

«Дві помилки роблять люди у своєму житті - коли оформлюють шлюб і коли його розривають», - пишуть у коментарях до повідомлення українці.

Нагадаємо, раніше Хамить водій і відмовляється везти? У Мін'юсті розповіли, що робити українцям з пільгами на безкоштовний проїзд

Як повідомляє портал «Знай.иа» Приватизація ділянки з будинком: у Мін'юсті українцям назвали 4 етапи отримання землі у власність

Також «Знай.иа " писав, що Українець заборгував власній дитині 147 тисяч за 11 років: стягнули аліменти після спроби полетіти за кордон