Депутатка Київради від Шевченківського району, голова ГО «Всеукраїнська громадська організація «Солідарна молодь» Дінара Габібуллаєва в інтерв’ю Kyiv.Press розповіла, чому партії роблять ребрендинг та чи має це стосунок до змін в ідеологічному векторі розвитку, а також торкнулася теми політичної корупції та її подолання.

Так, депутатка прокоментувала ребрендинг та зміну назви партії, що відбувалося вже декілька разів. Вона запевняє, що це не має нічого спільного зі зміною ідеології.

«Політичні партії формуються не за одну каденцію. В Україні поки немає сталої політичної системи. Якщо в партії був ребрендінг, то це її право на спроби і помилки», - заявила Габібуллаєва.

Вона зазначила, що партії було потрібне оновлення, і завдяки цьому з’явилася «молодіжка». При цьому депутатка наголосила, що зміни напрямку не відбулось і партія притримується й надалі свого ідеологічного вектора.

Крім цього, депутатка зазначила, що у неї не траплялось випадків, коли підходили та пропонували гроші за підтримку того чи іншого рішення. На її думку, подолання корупції у політиці – це питання часу, а людей, які відмовляються від таких пропозицій стає в Україні все більше.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

«Гроші за голосування - минуле сторіччя. Чим більше людей, які матимуть стрижень європейського зразку, тим кращою буде політика», - впевнена Габібуллаєва.

Вона зазначила, що у людей ще є певні стереотипи та упередження, що той, хто йде у політику, влазить у брудну справу і з часом все одно стане таким, як інші та братиме хабарі. Втім, Габібуллаєва запевняє, що щира подяка людей – це найкраща мотивація, яку не купиш ні за які гроші.

Як повідомляє Знай.ua, раніше експерт Ілля Куса відзначав, що для українського суспільства інтеграція в Європу перетворилася на фетиш.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Друзенко пояснив різницю між тиранією і конституційною демократією.