У новій програмі «in kyiv» з блогером Катериною Павловою інженер і урбаніст Дмитро Макагон розповів про найгірші на його думку комунальні підприємства Києва.

«Мабуть, «Київзеленбуд» - це якийсь монстр, який знищує Київ. Туди ще можна додати «Київавтодор», тому що вони часто разом працюють та знищують старі дорослі дерева. «Київзеленбуд» та «Київавтодор» не вміють працювати з існуючим, якщо відбувається якась реконструкція вулиці або капітальний ремонт», - підкреслив він.

Макагон розповів, що вони не можуть захистити дерево, яке там росте багато років, та зробити необхідні речі, щоб його зберегти. «Київзеленбуд» та «Київавтодор» просто зрізають та викорчовують дерева, підтвердив він, а потім там плитку викладають і саджають метровий саджанець.

«А цей метровий саджанець не дає тінь і не поглинає воду, цій воді немає куди діватися, до того ж іще й сонце жарить. Через ці комунальні підприємства у Києві відбувається якась катастрофа. «Київзеленбуд» та «Київавтодор» на пару знищують зелені насадження міста, коли роблять реконструкції вулиць», - резюмував він.

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Короля, що територія великих парків має бути огороджена, щоб унеможливити туди заїзд на автомобілях.

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Також раніше для Знай.ua Король розповідав, що наступного року запланована велика реконструкція вулиці Хрещатик.