Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує багатомільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом. Також зірка часто діліться красивими публікаціями в Instagram.

Нещодавно на одній з фан-сторінок 36-річної знаменитості і молдавського виконавця Дана Балана, яким постійно приписують романтичні стосунки через їх особливий зв'язок, розмістили фрагмент відео з минулого 11 сезону шоу талантів "Голос Країни", де учасників оцінювали Надія Дорофєєва, Тіна Кароль, Дмитро Монатік і Олег Винник.

У кадрі шикарна Тіна в спокусливому образі вчительки разом з іншими суддями шоу і запрошеними знаменитостями виконують відому пісню Tones and I - Dance Monkey, демонструючи свої вокальні здібності, якими вони підкорили всю Україну. Також, на відео присутні глядачі і шанувальники "Голосу країни", яким пощастило наживо спостерігати за всіма подіями в залі шоу. Українці активно взаємодіють з артистами, підспівуючи та аплодуючи під веселу пісню.

Варто зазначити, що після того як креативний продюсер "Голосу країни" Володимир Завадюк назвав роман між Даном Баланом і Тіною Кароль піар-ходом, шанувальники артистів стали висловлювати своє невдоволення, відчувши себе обдуреними. Дан Балан у свою чергу підтримав продюсера і остаточно розвіяв чутки про які б то не було відносинах між ним і Тіною Кароль, крім дружньої симпатії.

Нагадаємо, що Тіна Кароль в шкіряних рукавичках і відвертій сукні нарвалася на критику: "Зате зручно"

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Тіна Кароль з подружкою повторили знімок 20-річної давності: "Крізь роки"

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль заткнула за пояс Світлану Лободу і Ані Лорак в Росії: бронза