На сторінці в Instagram відомої української телеведучої Соломії Вітвіцької, яка нещодавно пережила важке розлучення із чоловіком, з’явився новий допис.

«З Днем Незалежності, Україно! Така різна, і така кохана! Я об’їздила тебе майже всю, але з радістю повертаюсь до улюблених місць та відкриваю нові. Многая літа! Слава Україні!», - привітала Соломія рідну країну зі святом, опублікувавши знімок, зроблений у замку Любарта в Луцьку.

Скрін, Instagram Вітвіцька

Раніше вона також показала світлини з подорожі до Рівного та святкування Дня державного прапора.

«Рівне - останнє місто нашої команди перед великим фіналом мегатуру ТСН до 30-річчя Незалежності України! Вмикайте сьогодні 1+1 о 19:30, або хто місцевий - приходьте на Театральну площу та беріть із собою українські прапори! Святкуватимемо День Прапора разом. А я поділюся своїми враженнями про місто та його колоритних мешканців», - пообіцяла вона.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

«Міст багато, а ЧаРівне - одне!», «Наше рідне місто Рівне - чаРівне!!!», «Аяяй таке пропустила», «Так би хотіла зустрітись з вами», «Плаття сьогодні в ефірі було дуже гарне. Приємна синь», - діляться в коментарях під постом підписники телеведучої.

Раніше повідомляли, розлучена Соломія Вітвіцька втекла до моря в спокусливій сукні: "Довгі ночі".

Як повідомляв Знай.ua, обіймався з Єфросиніною і Нікітюк, танцювали до упаду: як Сергій Притула відсвяткував свої 40 років.

Знай.ua писав, розведена Соломія Вітвіцька перетворилася на лісову мавку серед маків: "надихаєте".