Під час параду на День Незалежності в Україні стався курйоз. Його зафіксував канал Україна 24.

Вчора, 24 серпня, в Києві пройшов масштабний військовий парад. У ньому взяли участь близько п'яти тисяч українських військовослужбовців, сто літальних апаратів, а також чотириста одиниць техніки і самохідних знарядь.

Крім цього, були продемонстровані типи озброєння, які отримала наша країна від інших держав: Javelin і турецькі ударні безпілотники Bayraktar.

На заході був присутній президент України Володимир Зеленський, а також три попередні глави держави - Віктор Ющенко, Петро Порошенко і Леонід Кучма.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Під час параду трапився кумедний курйоз. Коли Зеленський на місці глави держави дивився парад, ззаду нього вибіг хлопчик. Дитина почала танцювати, наслідуючи рухам солдатів. Так він і потрапив на камеру.

Нагадаємо, що Ніагарський водоспад підсвітили кольорами прапора України з Днем Незалежності. Акція підготовлена спільними зусиллями канадців та українців.

Як повідомляв " Знай.ua", українці вимагають від Зеленського знизити комунальні тарифи в два рази: "Це грабіж".

Нагадаємо, що українські прапори замайоріли у різних куточках світу до Дня Незалежності: як земляки вітають зі святом. Не тільки в Україні почали відзначати День незалежності, а й по всьому світу. У мережі також з'явилися фотографії з британської столиці-Лондона