Молода дворазова чемпіонка світу з дзюдо Дар'я Білодід не так давно відверто поговорила з журналісткою Марією Єфросиніною, з якою обговорила ряд особистих питань.

Новий ролик вийшов на YouTube каналі телеведучої Марії Єфросиніної, при цьому, записували його практично відразу після Олімпійських ігор в Токіо, де дівчині вдалося роздобути бронзову медаль.

Розмова вийшла досить відверта. Торкнулися теми особистих відносин, відносин з батьками, а також про плани дівчини на майбутнє.

Окрему увагу варто видалити темі з батьками. Вони у неї професійні спортсмени, тому, любов до цієї сфери прищеплювалася з самого дитинства. Дівчина відвідувала гуртки, займалася вдома, і все це призвело до того, що у неї є на сьогоднішній день.

При цьому, спочатку маленька Даша займалася художньою гімнастикою, але, це тривало недовго. Після захоплення дівчиною дзюдо, батьки трохи засмутилися, і були навіть проти, однак, потім все налагодилося.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

"Вони бачили, що вже занадто все далеко зайшло, і що я повністю занурена в цю справу. Що у мене виходить, не просто так у мене є мета. Тому вони мене підтримували, звичайно десь у них був страх за мене, переживання, але, спасибі за те, що вони завжди мене підтримували на моєму шляху, і не зіштовхували з нього" - говорить Даша.

Також, далі прозвучало питання, що ж найскладніше було в спілкуванні з батьками. Спортсменка відповіла відразу, що не могла довгий час розділити ту саму грань від тренерства до батьків.

"На тренуваннях я їх більше сприймаю як батьків, ніж як тренерів. Тому що, коли вони мене критикують, кажуть, що ти неправильно зробила, у мене відразу думка така: ось, батькам не подобається все, у мене не виходить, вони хочуть мене образити" - продовжила дівчина.

У підсумку вдалося знайти ту саму грань, і тепер все налагодилося.

Нагадавши, тільки початок: Дар'я Білодід взяла першу медаль для України на Олімпійських іграх-2020. Українка здобула бронзу на змаганнях

Як повідомляв портал Знай.ua, Росія вирізала Україну на церемонії відкриття Олімпіади в Токіо: "втекли" на рекламу. У Росії не показали вихід України на церемонії відкриття Олімпіади

Також Знай.ua писав, Володимир Зеленський дав настанови українським олімпійцям у Токіо