Відома українська співачка Alyosha не так давно була з сім'єю на Кіпрі, звідки привезла не тільки масу позитивних емоцій і спогадів, але і красиві фотографії, якими продовжує ділитися.

Новий пост був опублікований на сторінці дівчини в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно співачка ділиться різними роликами з концертів, або ж красивими особистими фотографіями, і знімками з усією дружною сім'єю.

Всього за нею стежить там понад 413 тисяч користувачів.

Цього разу на березі моря Alyosha продемонструвала свої наряди. На першому знімку це білосніжне атласне плаття з прозорими рукавами, яке підкреслює фігуру співачки.

На другому ж знімку образ кардинально відрізняється. Вона сидить на скелі, також поруч з морем, але вже в легкій сукні оранжевого кольору. Воно більш відкрите, і також ідеально підходить дівчині.

Популярні новини зараз

Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

У самому пості вона зазначила, що в гардеробі у кожної дівчини обов'язково має бути сукня. Але, не таке, в якому можна забрати дітей з садка, або під яке можна взути кросівки, а особливе.

"Така, в якій можна бігти назустріч коханому. Така, в якій звичайна ваша вечеря в улюбленому місці перетворюється в найнесподіваніший побачення. Така, в якій відчуваєш себе особливою і весь Всесвіт відчуває!"- продовжила вона в пості.

Нагадаємо, раніше Багатодітна матуся Alyosha розповіла, як поєднує кар'єру і сім'ю

Як повідомляє портал Знай.uа Тарас Тополя з синами-козаками вселив віру перед матчем Україна-Швеція

Також Знай.uа писав, що Тарас Тополя з "антитіл" сховався від дружини в темному містечку