Анатолій Анатоліч вирішив привітати українських шахтарів. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий ведучий популярних програм Всюди Люди і Ранок з Україною на телеканалі Україна Анатолій Анатоліч активно веде свої соціальні мережі. На Instagram-сторінці знаменитості, на яку підписано сто вісімдесят вісім тисяч чоловік, часто з'являються оновлення про його особисте життя, творчі амбіції і відпочинок.

29 серпня він опублікував фотографію в касці і привітав українців з Днем шахтаря. На посаді він зазначив, що родом з Кривого Рогу.

вітаю всіх причетних З Днем шахтаря! Я ж криворіжець, ви пам'ятаєте. Тому це свято завжди було одним з головних в році, і весь Кривий Ріг в цей день гудів і святкував! Велика Професія сильних людей! На тисячу метрів ближче до центру Землі, ми це зробити хотіли і це зробити змогли!
, - повідомив він.

Шанувальники відреагували на це активно, приєднуючись до привітань.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

спасибі за привітання, Анатолію! Дуже зворушливо! Мій чоловік на шахті "Ювілейна" працював, віддав виробництву 25 років. Найкращі побажання здоров'я, благополуччя і щастя Вашій родині!!!"; "А ти вогонь
, - повідомляють вони.

Раніше повідомляли, дружина Анатолія Анатоліча Юла різко схудла після пологів, але "відгодувала" чоловіка: "чому я поправився?".

Як повідомляв Знай.uа, Анатолій Анатоліч похвалився своєю гордістю: вже троє.

Знай.uа писав, Анатолій Анатоліч зажурив через дітей, хоч розірвися: "потрібні гроші".