Кияни змушені щодня годинами стояти в заторах на Південному мосту через те, що цей об'єкт-справжня "золота жила" для заступника голови КМДА Олександра Густєлєва.

Про це пише Політека.

Журналісти повідомляють, що деформаційними швами моста і лагодженням дорожнього полотна займається його компанія, саме тому щорічно Сан Санич закриває міст на ремонт.

Так і останній тендер на 148,5 млн гривень на капремонт деформаційних швів виграв "Укртрансмост" Густєлєва. Не обійшлося без скандалів. У квітні Держаудитслужба за результатами моніторингу закупівлі зажадала у замовника пояснень, на підставі яких документів обґрунтовуються розмір витрат на ремонт Південного моста.

Зрозуміло, в "Київавтодорі" запевнили, що все здійснюється на підставі розпорядження КМДА. Неначе хтось сумнівається, що без відома Густєлєва в столиці виділяються такі суми.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Показати ще

Поки ж аудитори рахують збитки бюджету, а Густєлєв – прибуток своєї контори, жителям Києва доводиться годинами простоювати в заторах на Південному мосту – там "Укртрансмост" знову перекладає асфальт.