У новому випуску програми «In.KYIV» з блогером Катериною Павловою засновник порталу DTP.Kiev.ua Влад Антонов розповів, що в автомобільній сфері Києва дратує найбільше.

«Дратують подвійні стандарти, коли люди абсолютно по різному відносяться до однієї й тієї ж ситуації. Тому що відношення киян до проблем дорожнього руху залежить від того, хто зняв, хто виклав, хто порушив, на якій автівці та з якого вона регіону. Для кожного киянина чомусь ДТП обростає такими нюансами, що треба вивчити обов'язково всі дрібниці, щоб визначити хто винен», - підкреслив він.

Антонов розповів, що немає такого, що автівка пролетіла на червоне світло й врізалась в когось, тоді одразу постають питання, а в кого вона врізалась і які політичні погляди у того, в кого врізались. За його словами, наші люди зі звичайного ДТП, де все вирішується згідно з правилами дорожнього руху, намагаються провести якесь розслідування, яке буде упиратися в речі які зовсім не стосуються ДТП.

«Подвійні стандарти людей були підтверджені експериментально, коли фіксувалося однакове порушення правил дорожнього руху по паркуванню авто. Наприклад, машина відомої людини, до якої є повага, не викликала запитань, а інша машина, яка припаркована так само, викликала купу обурення. У киян взагалі подвійні, а то й потрійні стандарти щодо дорожнього руху автомобілів, порушень, тощо», - резюмував він.

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Попенко, що у нас житло просто передали у власність людям, а в Польщі змусили купити.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Також раніше для Знай.ua Попенко розповідав, що фонд енергоефективності кредитує тільки ОСББ.