Нью-йоркський інді-гурт Princess Goes to the Butterfly Museum дасть ексклюзивний концерт-презентацію альбому Thanks for Coming у київському клубі Bel Etage 11 грудня.

Майкл Сі Голл та гурт Princess Goes to the Butterfly Museum

Princess Goes to the Butterfly Museum – це супергурт із найнесподіванішими складовими. У 2018 колектив створили актор, співак та музикант Майкл Сі Голл (Dexter, Six Feet Under, Lazarus), гітарист та клавішник Метт Кац-Боен (Blondie) та ударник Пітер Яновіц (The Wallflowers, Morningwood) після багатьох років дружби та спільних музичних імпровізацій. У травні 2021 року тріо випустило свій перший повноформатний альбом Thanks for Coming та готується представити його на кількох ексклюзивних концертах. У тому числі й 11 грудня 2021 в Києві, на сцені Bel Etage.

Чудернацьку назву колективу придумала донька Кац-Боена, а на музичне наповнення учасників надихають зірки з різних жанрових ніш: від Nine Inch Nails та Девіда Боуї до Донни Саммер та бродвейських мюзиклів. Говорячи про мюзикли, до речі, неможливо не згадати іконічний Lazarus – одну з останніх передсмертних робіт Боуї, що містить його музику та тексти. Сюжет базований на романі Волтера Тревіса «Людина, яка впала на Землю» Власне, в кіноекранізації головну роль виконав Боуї, а головну роль у мюзиклі виконав Майкл Сі. Голл.

Метт Кац-Боен у першу чергу відомий як клавішник легендарного гурту Blondie, однак його послужний список набагато більший. За роки творчості він грав і з Boy George, і у сольних проєктах Деббі Гаррі, і з індастріал-титанами Psychic TV, і з Сінді Лопер. У 2015-2017 Кац-Боен працював над мюзиклом Hedwig And The Angry Inch, де й познайомився з Голлом (який виконував роль Гедвіґи) та Яновіцем (у ролі барабанника Шлатко).

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

У Яновіца список колаборацій не менш дивовижний. Бувши співзасновником гурту The Wallflowers, він також грав із Наталі Мерчант, Йоко Оно, Алленом Ґінзбергом та Wilco; із Меліссою Ауф дер Маур та Дейвом Ґролом Пітер заснував Hand of Doom — триб'ют-гурт, який виконував треки Black Sabbath.

Майкл Сі Голл та гурт Princess Goes to the Butterfly Museum

Можна лише уявити цю неймовірну енергію, що вирує на сцені, коли на неї виходять ці троє. Не пропустіть один із небагатьох концертів гурту в Європі. 11 грудня 2021, Bel Etage. Квитки можна придбати за посиланням.

Подія на Facebook.