Депутат Київради IX скликання по Дарницькому округу Віталій Нестор в інтерв'ю виданню Kyiv.Press розповів про відповідальність осіб, що займають посаду керівника районної в місті адміністрації.

«Якщо в РДА професійні менеджери, то вони сумлінно виконують свої обов’язки. Але не всі. Є такі, які у кращому випадку приходять на нараду в КМДА послухати», - заявив Нестор.

За його словами, керівник Дарницького району повністю відповідає своїй посаді, адже після обрання нової Київради він зібрав всіх депутатів Дарницького району та повідомив, що він відкритий до комунікації та співпраці, а також запросив депутатів відвідувати наради. Нестор вважає, що у керівника Дарницької РДА креативне бачення розвитку району.

Крім цього, депутат зазначив, що не бачить проблем із відповідальністю керівництва РДА Дарницького району. Втім, додає він, існують проблеми, які вимагають врегулювання з комунальними підприємствами району,

«Вважаю, що посада керівника РДА не повинна бути «чиєюсь»: президента або голови міської адміністрації. Ця особа має звітувати перед мешканцями району», - каже Нестор.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

На його думку, у місцевій владі не повинно бути дисбалансу, коли деякі керівники районних адміністрацій прислуховуються лише до президента.

«Є в юридичній термінології поняття методу стримування і противаг. Якщо ти маєш певні права, то й обов’язки також. Коли особа контрольована лише тим, хто її призначив, то більше ніхто не зможе впливати на її дії. Коли президент призначає, а мер контролює – це вже непогано. У даному випадку цей метод працює», - зазначив Нестор.

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Короля, що наступного року запланована велика реконструкція вулиці Хрещатик.

Також раніше Лепявко розповідав, що всі райони мають бути покриті трамваями, велодоріжками, якісними дорогами.