Макісім Чмерковський розповів Катерині Осадчій про свого сина. З'явилося відповідне відео.

Україно-Американський чемпіон світу з латинських танців і учасник шоу " Холостяк "Максим Чмерковський, який став одним із суддів культового шоу" Танці з зірками "дав інтерв'ю каналу 1+1 у передачі"Світське життя".

Як відомо, в дев'яностих Чмерковський приїхав в Америку, там не була розвинена індустрія бальних танців, і почав активно виправляти ситуацію. У підсумку його танцювальна студія популярна в США, а сам чоловік брав участь у багатьох проектах і навіть танцював з Дженніфер Лопес.

Однак в інтерв'ю Каті Осадчій він зізнався, що все одно вважає себе українцем. Він бажає привезти свого чотирирічного сина в Одесу і показати його рідне місто.

"Я не можу дочекатися цього моменту. Ось по-чесному хочу їх привезти. Щодо Одеси Я сьогодні говорив вже з кимось, це моє коріння. Я не став американцем в Америці, я продовжую бути одеситом в Америці, - повідомив він.

Популярні новини зараз

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Також він додав, що буде це буде вчити цьому свого власного сина.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину