Президія Київради ухвалила рішення рекомендувати Київському міському голові включити до порядку денного пленарного засідання проект Екологічної стратегії м. Києва до 2030 року.

Про це розповів на своїй сторінці в Facebook депутат Київради VIII скликання Костянтин Яловий.

«Це означає, що Екостратегія може бути винесена на розгляд сесії Київради вже 23 вересня. Ми ще трохи наблизились до нашої мети та, дуже сподіваюся, що будемо й далі рухатися вперед. Тепер все залежить від позиції мера. Розраховую на його правильне рішення», – повідомив Костянтин Яловий.

За його словами, вся команда Екостратегії Києва з нетерпінням очікує дня, коли її напрацювання стануть частиною муніципальної політики й почнуть створювати нову якість життя столиці.

Нагадаємо, що Екологічна стратегія Києва до 2030 року була створена з ініціативи Костянтина Ялового. Її автори – науковці, екологи, громадські активісти, небайдужі кияни. Робота над її розробкою тривала більше року і завершилась створенням великого документу, де покроково розписано, як досягнути кращого довкілля. Екостратегія складається з чотирьох розділів: чиста вода, чисте повітря та енергія, зелені зони та біорізноманіття, кругове управління відходами.

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще